Verwijzing

Cliënten kunnen mijn praktijk direct benaderen en een afspraak maken. Het is niet nodig om een verwijsbrief van de behandelend arts mee te hebben.
Uitzondering vormen de cliënten die voor de PDS behandeling zich aanmelden. Om met de behandeling te starten hebben zij een brief van de arts nodig, met diagnose niet ouder dan 3 maanden.

Ik specialiseer me in behandeling van de patiënten met PDS en SOLK, klachten waar integratieve aanpak het beste resultaten oplevert. 

Daarnaast behandel ik cliënten met uiteenlopende stressgerelateerde klachten: Burn-out, spanningsklachten, cliënten met emotieregulatie problemen en trauma.

Bij de patiënten die u naar mij verwijst kunt u rekenen, mits cliënt de toestemming daarvoor geeft, op een terugkoppeling aan het begin en het einde van de therapie. Mocht het nodig zijn dan zal ik natuurlijk ook eerder contact met u opnemen. 

Mocht u direct contact met mij opnemen kunt u het via de onderstaande knop doen. Aangezien praktijk geen secretariaat heeft is contact via mail meest doeltreffend. Ik neem binnen 24 uur contact met u op. 

Beroepsorganisaties erkenning en vergoedingen

Als therapeut ben ik een lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBvH). De NBVH toetst en bewaakt de kwaliteit van de zorg die ik lever. Dankzij de aansluiting bij de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) val ik als de therapeut onder een onafhankelijk klacht- en tuchtrecht.
Deze twee lidmaatschapen maken ook de (gedeeltelijke) vergoedingen door de Zorgverzekeraars mogelijk, mits de cliënt een aanvullende verzekering heeft.

Sluit Menu