Belangrijk om te weten

Tarieven

Wanneer jij besluit neemt om met de behandeling te starten hou er rekening mee dat je paar maanden tijd nodig heb om resultaat te bereiken.  

Tarief per sessie:
-Intake,  90 min                          €90,-
-Vervolg sessies, 75 min           €90,-

Prikkelbaar Darm Syndroom behandeling duurt in het algemeen 3 á 4 maanden, deze tijd is nodig om te je darmen de nieuwe manier van werken eigen te maken. Aantal sessies varieert dan tussen 5 en 13.

Vergoedingen

Ik ben lid van de beroepsvereniging NBVH, erkend door de RBCZ, en daardoor kunnen de meeste ziektekosten verzekeraars kosten (gedeeltelijk) vergoeden. Je kunt via onderstaande knop controleren hoe jouw verzekeraar vergoed.

Voorwaarden

Mocht het voorkomen dat je afspraak moet of wilt afzeggen dan kan je het tot 24 uur voor de afspraak kosteloos doen. Graag via mail of WhatsApp. 
Afspraken die later afgezegd worden ben ik genoodzaakt in rekening te brengen. In de bijzondere situaties kan van deze regel afgeweken worden. 

Voor alle andere voorwaarden lees ook de algemene voorwaarden van de praktijk.

Klachtenregeling

Ik wil mijn werk zo goed mogelijk doen.
Maar het toch gebeuren dat er problemen komen tussen jou en mij en jij een klacht hebt. Over de behandeling zelf of over mij als een therapeut. Het beste is als je het eerst met mij direct bespreekt. Ik ben open voor feedback en kritiek, ik leer daar graag van.
Is dat geen optie voor jou dan kan je jouw klacht bij de beroepsorganisatie NBVH voor te leggen.

Je kunt ook de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (S.C.A.G.)  raadplegen.