De makkelijkste manier om een afspraak te maken – zelf inplannen! Kennismakingsgesprek duurt half een uur en is vrijblijvend. Je kunt ervaren hoe je zich hier ontspannen en op je gemak kunt voelen.

De behandeling

Wanneer jij besluit om met de behandeling te starten maken we een afspraak voor de intake en vervolg sessies. 

Kosten:
-Intake,  90 min                          €90,-
-Sessie, 75 min                            €90,-

Aantal sessies hangt af van hoe complex jouw probleem is en daarom niet van tevoren aan te geven. Het betekent dat 3 sessies genoeg kunnen zijn, maar ook 10. Gaande wegen de behandeling overleggen we wat er nodig is. 
Prikkelbaar Darm Syndroom behandeling duurt in het algemeen 3 maanden, de tijd nodig om de effectiviteit te kunnen waarnemen. Aantal sessies varieert dan tussen 5 á 6 en 13.

Contact opnemen

weg naar toe

Klik voor de route planning met Waze

What's app

Bellen via WhatsApp tussen 12.00 en 13.00 uur op maandag. Appen kan je altijd

E-mail

Je kunt mij altijd via E-mail bereiken. Gebruik dan onderstaande link

Bereikbaarheid met de openbaar vervoer

Vanuit richting Winschoten bus lijn 14 richting Stadskanaal tot de Marke in Vlagtwedde en dan overstappen op de bus lijn 42 richting Ter Apel. 

Vanuit richting Stadskanaal buslijn 14 richting Winschoten, tot de Marke in Vlagtwedde, overstappen  op de bus lijn 42  richting Ter Apel.

Vanuit richting Ter Apel bus lijn 42 richting Vlagtwedde.

Je stapt uit op de halte Ellersinghuizen. Je loopt door (of terug) tot de Harpelerweg, die  volgt je 100 meter en je neemt de eerste afslag links naar de Dikke Eikweg. De tweede huis aan de linke kant is nummer 3,  de praktijkadres van de Andere Weg. 

Sluit Menu